Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lewent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi kabloyu araca bağladığınızda kırmızı daha sonra da yeşil ışık yanıyor mu? Yanıyorsa kablonuz çalışır. Eğer yanmıyorsa siz de benim ilk kabloma yaptığım gibi kabloyu iptal ettiniz demektir. O zaman hangi sürümü kullanırsanız kullanın çalışmıyor. Eğer ışık yanıyorsa önce kablonuzu araca bağlayın. İnternet bağlantısı kapalı olan 32 bit bir bilgisayarda tarihi haziran 2010'a alın. Update edin dediği için ben yapıyorum yapmayanlar da olabilir. Daha sonra 10.6 Sürümünü çalıştırmak üzere kabloyu bilgisayara bağlayın. Daha sonra programı çalıştırın ve test edin.

ewet takınca araca kabloyu kırmızı yanıyor ama yanmasıyla yeşil olması bir oluyor yanı takınca vag ı araca anlık kırmızı sonrasında hemen yeşil oluyor bir kerede bu dediğiniz şekilde deneyecegim teşekkürler inşallah çalışır

şu an arabadayım dediğini yapıyorum kablo baglı tarih 16,6,2010 yeşil ışık yanıyor VCDS Release 10.6 tıklıyorum bir süre bekliyor ve error time out diyor tamam diyorum bişey olmuyo köşeden çarpıdan kapatıyorum yine bişey olmuyo kabloyu pc den cıkarım yine VCDS Release 10.6 tıklıyorum bu seferde error cable not found error code=-1 diyor ne yapıcam sasırdım

şu an arabadayım dediğini yapıyorum kablo baglı tarih 16,6,2010 yeşil ışık yanıyor VCDS Release 10.6 tıklıyorum bir süre bekliyor ve error time out diyor tamam diyorum bişey olmuyo köşeden çarpıdan kapatıyorum yine bişey olmuyo kabloyu pc den cıkarım yine VCDS Release 10.6 tıklıyorum bu seferde error cable not found error code=-1 diyor ne yapıcam sasırdım

Halledebildin mi Oğuz Abi_?

Devam edelim...

Leonum'da CH, LH süreleri ayarlandı. LH yok ama yaptım yine de =) Hava basıncı, miktarı vs. ölçüldü.

2000 model Passat 1.9TDI Highline I'de 15km/h yi geçince kapıların kilitlenmesi ve anahtar çıkarılınca kilitlerin açılması yapıldı. Airbag ve Service Reminder resetlendi.

2001 model A6 1.8TQ'da bir şey yok.

2011 A6'da hava basıncı, miktarı, 0-100, 90-120, 400m, 200m ölçüldü.

Özellikle hava filtresi takanlar için ne kadar işe yaradığını görebilmek adına güzel bir özellik.

Abi sen arabaya geçince beni bi ara bakalım atladığımız birşey var mı.

arkadaşlar kabloyla aracın orijinal ayarlarına nasıl geri döndürebiliriz bileniniz var mı 😕 fabrika ayarlarına geri dön veya reset gibi bir komut var mı program da ben bulamadım da 🙁

Alarmin beep sesini acan var mi? Tonu nasil beep sesinin?

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt