Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Signo 2001 lacivert / otomatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun Faruk Abi, inşallah istediğin gibi olur.
 
hayırlısı olsun faruk abim..tabi mayısta bölünme var..temettü için para lazım:D
bu arada ışıkların iflas miflas durumu mu var faruk abi..sanki öyle bir söylenti çıkmış dedi arkadaşın biri..senin kulağına bişey geldimi?
 
yok be Deniz, o durumlar geçmişte kaldı zor durumdalardı ama çok iyi bir manevra ile durumu çok güzel toparladılar. ayrıca o dönemden sonra enerji yetki belgesi de aldılar adamlar, yakında HES için haberler gelmeye başlar. HES başlaması ile bu firmanın değeri 3 sene sonra Göltaş kadar olacaktır merak etme. ben yeterince yüklendim ama bundan sonra diğerlerine yüklenecem her ne olursa olsun buda bir risk, portföyde 20 tane eşit maliyetlerde firma olursa 1-2 tanesinin tahtadan düşmesi bizi etkilemez bile.
 
evet abim bi Cupra alsan fena olmaz bak daha arabayı almadan kime satacağın belli.. :D :D
 
hayırlı satışlar tsı bekliyoruz yaz sonu
 
Yılmazım inşallah yaz sonu soyunuruz da hemen almak zorunda kalmayız :)

Yiğit, kanıma girme abicim aman, zaten senle biraz daha sık görüşsem beygir ve tork manyağı olacam iyice :) Kuruyan kanamı kurcalıyorsun fena da gaza gelmeye müsaitim zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt