hvlonr
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar aracimi dun teslim aldim 1.6 TDI DSG coupe, oncelikle hayran kaldim diyebilirim sahlanmasi cok iyi, konfor olarak cok rahat hissettiriyor, cukur ve bozuk yollardan rahat bir sekilde geciyorum suspansiyonlar sayesinde, muzik sistemi belli bir miktara kadar cok iyi ve vurucu sonrasi cizirti ama o miktar yetiyor. Genel olarak iyi ki almisim diyorum yalniz birkac ufak sorum olacakti.
Arabanin yedek anahtarinda mayis tarihi gordum sanirim haziran sonrasinda dikiz aynasi geri viteste egilmiyor ben ilk park edisimde egildi duzelmedi ama bir daha hic egilme olmadi. Forumda arastirdim kullanma kilavuzunu arastirdim ayna kisminda R konumunda birakin diyor yaptim ama ise yaramadi cozumu bilen var mi?
Mazot sesinin calkantisi cok fazla geliyor sizde de oyle mi?
Bir de yeni leonlara modul icin ankarada onerebileceginiz biri var mi?
Arabanin yedek anahtarinda mayis tarihi gordum sanirim haziran sonrasinda dikiz aynasi geri viteste egilmiyor ben ilk park edisimde egildi duzelmedi ama bir daha hic egilme olmadi. Forumda arastirdim kullanma kilavuzunu arastirdim ayna kisminda R konumunda birakin diyor yaptim ama ise yaramadi cozumu bilen var mi?
Mazot sesinin calkantisi cok fazla geliyor sizde de oyle mi?
Bir de yeni leonlara modul icin ankarada onerebileceginiz biri var mi?