çünkü fiyat/performans olarak alınabilecek en ideal araçNe kadar kötülüyorsunuz şu leonları,neden halada biniyorsunuz onuda anlamadım..
çünkü fiyat/performans olarak alınabilecek en ideal araç
Bizim bindiğimiz araçların ortalama fiyatları 40 bin tl civarında,bu rakama kullanığımız araçların mutlaka eksi yönleri olacaktır,45 bin euro verilen 3 serisi ve c serisi mercedesin size burda bir sürü - yönünü sayabilirim,o yüzden bindiğiniz araçları biraz sevmek lazım evet araç tutunca biraz kırptılar pazarlama taktiği olarak ama sonucta bu paraya aracının değerini bu kadar fazlası ile veren piyasada kaç model var acaba.? Leonu rocco ile kıyaslamak ne kadar saçma ise leonuda punto ile kıyaslamak bir o kadar saçmadır..
hangisi😀Leon en dolusu Scirocco+Bi-xenon
iyi de ben zaten dünyanın en dandik arabası leon demedim ki..her aracın kendine göre artıları ve eksileri var bu konuda zaten hemfikiriz.arabamı sevmiyorum da demedim.seviyorum ama leon a sahibim diye de en mükemmel arabaymış gibi davranmam..leonla sciroccoyı karşılaştırmak insanlara ne kadar doğru geliyorsa,puntoyla da karşılaştırmak bana doğru geliyor.
evet roccoyla leon karşılaştırmak gereksiz ama,puntoyla leonda saçma oldu kabul et.
ne yani fiat ın bravo'su leon'dan fersah fersah iyimide leon punto'ya düştü.