Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eline sağlık çok güzel olmuş dış korumada hangi marka ürünleri kullandınız acaba kodları kaç? bizde bu işe kalkışırsak diye bi sorayım dedim
Emeğine Uğraşına işçiliğine ve tecrübene hayran kaldım bende kendimi Bişey sanırdım fakat şöyle bir düşününce hakikaten ben Amatörce yapıyorsam bu işi sen hangi kategoridesin En yakın zamanda bi dükkan açmanı, kendin gibi titiz ve özenli bu iş için ehil çıraklar yetiştirmeni tavsiye ederim key:
eline emegine saglık helal olsun vala imrendim dogrusu :seat benim aracada lazım böyle bi bakımm
sagolasın kardeşim inş motor kısmını ne temizledin havalar düzeliyo bi de ben el atayım sen kadar beceremesekdeAnkara'ya yolun düşerse beklerim
valla biz bunları yaptırsak hem senin gibi itinalı olmaz hemde 500 tl gibi bir rakamı bayılırız helal olsun ellerine sağlık ben arabaya bakarım ama karşısına geçer bir sigara yakarım o kadar
sagolasın kardeşim inş motor kısmını ne temizledin havalar düzeliyo bi de ben el atayım sen kadar beceremesekde