Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon mercekli far

Seat Leon ab Bj. 05 muhtemelen 2005 sonrasıdır ama normal bizim makyajlı ile makyajsız farlar arasında fark varsa bundada vardır yoksa sorun yok.
 
Ben beğenmedim ama zevk meselesi tabi. Bence çıkma farlara mercek taktır, hem orijinal gibi duruyor hem bi-xenonlu kullanırsın hem de çıkma far olduğu için rahat yaptırırsın 1 hafta farsız gezmezsin. Ah bir yaz gelse...
 
makyajsız kasa için abi..bence led olayı güzel değil orjinal olmadığı için ancak zevk meselesi tabiki..bide bu merceklerin performansının iyi olacağını düşünmüyorum
 
ledlerde custom yapılmayanlar fazla sanki özenerek yapılmamış gibi duruyor özellikle leonların.aşagıdaki gibi bir çalışma yapılabilse keşke far yapısı farklı tabi ama yinede custom işçilik olarak çok başarılı.
 
Geri
Üst Alt