arkadaşlar lpg düşüncesi aklıma geldi 1.6 tdi ye ulaşana dek
bana şu sorularda yardımcı olurmusunuz sanırım düşünen herkese iyi bir ön fikir olacak...
1) taktırdıktan sonra motorda xxx hasarı gibi sorun yarattımı hangi km den sonra motorum bana bela olur...
2) arıza lambam sürekli yanacak mı yada sönmesi için ne yapılmalı lamba falan yanmasını istemiyorum
3) işletmenin yerine sığıp taşmayacak küçüklükte (bendeki ufak lastiğin yerine tamamen sığacak küçüklükte simit) depolar varmıdır??? kaç lt dir? mesela siz ne tavsiye edersiniz???
4) performansım oooofffffff lanet olsun dedirtirmi???
5) araç altındaki hortumlar sağlıklı gizlenebiliyormu araç altını sürterse kesilme olasılığı yüksek biçimdemi yerlerine yerleştiriliyorlar???
6) herkes bilir leon ş.dışı(90-100 km hızda) hemen hemen 100 km de 7 civarı ş.içi benim artvinde 14 lt yakar peki lpg de aynı kullanımda kaç litre yakar(ş.içi-dışı) yaklaşık bu hesaba göre artvin dedim ama başka illerdeki arkadaşlara da fikir olur...
7)6.soruya litre hesabı veremeyen ş.dışı 90-100 km hızda kullanımda km de kaç tl yakar???
8) artvin gibi maduriyet yaşayan bir ilde sık sık ayar-tamir yaptırılamayacak bir ilde lpg bana ne sıkıntılar yaşatır? ne yapsam sorun ile karşılaşmam uzuun zaman ayar falan gerekmeden kullanabilirim???
9) boşver lpg yi sakın takma eksisi artısından çok şu şu sorunlar hep var en iyisi benzine devam???
arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden cevaplarınızın samimiyetine güveniyorum...