kıvanç mesela lpg ciye ne zamanda bir uğruyordun kardeş bu meletin ayarı zırt pırt mı bozulur ayrıca arıza lambası ne alemde idi???performans ne oluyor acaba 6-7 yıl motorda sorunsuz binebilirmiyim???ayar bir tuttumu ne sürede bozulur???kıvançım depoyu nasıl yerleştirttin döşemenin altına sığabildimi acaba??ne tavsiye edersin???
arabanın standart bakım zamanı geldiğinde yani 15 binde bir sadece kelebek dediğimiz aparatı değiştiriyorlar.. onunda maliyeti 15-20 TL 🙂 arıza lambasıda arabamızdaki 3 lamb sensöründen birisi olan eksoz çıkışında bulunan sensördür hiçbir şekilde zararı yoktu sadece yanıyordu 🙂 performans kaybı yok denecek kadar azdı,,ben hiç hissetmiyordum gazda mı gidiyor benzindemi diye..ayarını ilk taktırdıktan sonra 1 depo harcıyorsun ve 2-3 ayar yapılıyor.. yani 1 depodan sonra ayar işleminde bitmiş oluyor..depo stepmenin olduğu bölüme cuk oturuyordu üzerinede düz dış cehhelerde kullanılan strafor döşemiştim asla belli olmuyordu? markaya gelince hepsi aynı parçaları kullanıyor önemli olan burada işçilik daha önce leona tüp takan tecrübeli bir usta bulmalısın?