Leon lip uyumu..

Bi mesaj attim bakabilirseniz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiesta lipi uyumlu çıktı onu taktırdım çok güzel durdu jetta bi garip oldu niyeyse onu taktırmadım akşam detaylı fotoğraf atıcam

@Sametcan93 kardeşim resimleri bekliyoruz 🙂 bende taktırcam lip öğrenmiş olduk hangisinin uyduğunu emeğinize sağlık kardeşim... Kazasız belasız sürüşler
[doublepost=1454873940,1454873917][/doublepost]@Sametcan93 kardeşim resimleri bekliyoruz 🙂 bende taktırcam lip öğrenmiş olduk hangisinin uyduğunu emeğinize sağlık kardeşim... Kazasız belasız sürüşler

@Sametcan93 kardeşim resimleri bekliyoruz 🙂 bende taktırcam lip öğrenmiş olduk hangisinin uyduğunu emeğinize sağlık kardeşim... Kazasız belasız sürüşler
[doublepost=1454873940,1454873917][/doublepost]@Sametcan93 kardeşim resimleri bekliyoruz 🙂 bende taktırcam lip öğrenmiş olduk hangisinin uyduğunu emeğinize sağlık kardeşim... Kazasız belasız sürüşler
Arkadasin dugundeyim gece atarim konu acicam yeni olarak orda bakariz fiyati da uygun istanbuldaki aekadaslara taktiririz

Arkadasin dugundeyim gece atarim konu acicam yeni olarak orda bakariz fiyati da uygun istanbuldaki aekadaslara taktiririz

Ben diyarbakırdayım kardeşim buralardan bakcam artık 🙂 yada izine geldiğimde Aksaray - Ankara ekibi yardımcı olur inşallah 🙂 iyi eğlenceler bu arada

Konu açtım tuning bölümüne ordan takip edebilirsin kardeşim fotoğrafları falan attım detaylıca 🙂

lip takmak sanat dedik 🙂 bakın aşağıdaki resme adam cebelleşiyor.lip 147 lira orjınal servisten alındı.taktırması 50 lira.bi 20-30 lirada mazot yaktı+aldığım civataları beğenmedi plastik sağlam tutan değişik diş türde civata alındı 🙂 lip baya pahalıya patladı bana 😀 aha
Ekli dosyayı görüntüle 11069
[doublepost=1454792785,1454792683][/doublepost]
katip neler yapmışsın benden habersiz 🙂 yandan koy bakam nasıl durmuş laa
Kardeşim tavsiye ve tuning bolumune actigim son konu hariç tüm açtığım konuları silersen uygun olur diğer konular da çözüme ulaştı zaten 🙂

39,144Konu
763,885Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt