Bu sabah kol dayamasını almak için Doğuş Oto'ya gittim. Fiyatını yanlış hatırlamışım, 629 liraya aldım ve içimden geçenleri biraz ifade etmek için servise gittim. Bana da dün eşime telefonda söylenen 3 saat sürecek, pazartesi bakabiliriz şeklindeki ifadeleri etmeye başladılar. Baktım etrafta bir sürü müşterileri var, avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. Bunun üzerine kravatlı ve takım elbiseli bir bey geldi ve benimle ilgilendi. Bir çay verdiler. Çayı içtim, ayağa kalktım etrafa bakayım biraz dedim, bir de ne göreyim: 5 dakika geçmişti ama kolçak monte edilivermiş. Bana hatalı bilgi verdiklerini, Seat Leon'un 2 tip kolçağının olduğunu, bunun bir tanesinin takılması için orta konsolun tamamen sökülmesinin gerektiğini söylediler. Ben de böyle birşey olamayacağını, Leon'un 2 tip kol dayamasının birbirinden tek farkının üzerindeki derinin rengi olduğunu ifade edip, borcumu sordum. Bana borcum olmadığını, özür dilediklerini ifade ettiler. Ben de teşekkür edip çıktım.
Ancak bu durumdan ben o kadar da mesut, bahtiyar olmuş değilim. Bu davranışın daha kötü bir tavır olduğunu düşünüyorum. Demek ki işimizi hallettirmemiz için bağırmamız gerekiyor. Böyle bir durumu yaşamaktansa, monajı yapan kişinin hakkı olan ücretini verip, mutlu mesut ayrılmayı isterim.
Kol dayamayı inceleyebildiğim kadarıyla, hakkı olan fiyatın 100 lirayı geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ürünün satışından haksız kazanç sağlayanların Allah müstehakını versin.