Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş. sen beğendiysen problem yok. eline sağlık güle güle kullan iki renkli led sistemi kullansaydın keşke canın istediğinde diğer renge geçerdin.
Emeğine sağlık kardeşim... güzel olmuş... bence hiç de apaçi işi değil rahat ol... Leon 2 deki hoperlör düz durduğu için dikkat dağıtır diyenler olabilir fakat bence çok tatlı duruyor... ben de aynı uygulamayı kendim beceremediğim için elektrikçime bağlatmıştım 4 kapıya da... ama sadece bas larda yanıyordu benimkiler... Leon I de kapı hoperlörleri açılı durduğu için görmek ve dolayısıyla dikkatinin dağılması imkansız dı... kapılar açıkken gece güzel görünüyordu... keşke videosunu çekseymişim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.