Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benimki olursa hesabı mesut ben aracımdan memnunum hata yok çok şükür ve biliyosunuz çok acayip masraf ettim şimdi fr almaya kalkcam bu sefer hadi bakalım baştan başlaersoy abi seninki bundan iyi boşver fr falankazandıgınıda benzine verme seninki bundan iyidir derim
emre 1.4 le ezme benizaten veriyor mesut![]()
bu fr a daha güzel bi jant,5cm yay,plaka ksmını siyaha boyamak camlara film yapılırsa efsane olur...
baskada hiç bişeye gerek yok zaten sade ve şık olur
doğru diyosunda işte ilk aldığımda vaybe herşey var leon da hiç masrafa gernk yok dedim dedim öle başladım sonu daha anca bu sene geldi hele verdiğim paraları altın hesabına vuruyorum mübarek audi S5 oluyo![]()
evet verdiğim paralar helal olsun çok şükür hala kütahya'da tek favoridirbunun sonu yok zaten abi dur diyemiyosun kendineama deyiyo dimi verdigin paraya onemli olan o..
![]()
evet verdiğim paralar helal olsun çok şükür hala kütahya'da tek favoridir![]()
tahtalara vuralım nazar deymesincok guzel araban abicim boswer sen fr ı falan
![]()