öncelikle hoşgeldiniz...forum kuralları gereği üyelerimiz kısmından sizi tanımak isteriz...sonrasında keyifli forumlar dilerim...
aşağıdaki üyelerimiz linkten ulaşabilirsiniz usta...sol tarafta konu aç butonu tıklarsınız...tşk ederimmnasıl tanışcaz acaba
tabii orjınalleri var leon için 3-5 renkte seat logolu kumaşı elastık boyaya zarar vermez ,nem yapmaz ,hava alan ,dikiz aynası içinde yapmışlar vs...biraz tuzlu aşa yukarı 500 lira civarı servisde sipariş edebilirsiniz.konuyla ilgili parça kodu verebilirim..ARKADAŞLAR BRANDA ALMAK İSTİYORUM NE ALAYIM BANA Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ
valla ne desem boş semih bey kullanmadığımız için tavsiye edemiyorum arac fr leon olunca 🙂 forumda illa bilen kullanan biri cıkarsa mutlaka cevap verecektir.az evvel inceledim alışveriş sitesinde bildiğimiz naylon bişi..kaporta nefes alır mı muamma ..piyasa cok ceşit branda mevcut hangisi kaliteli ii kötü kullanmadan anlayamayız...bilgisi olan mutlaka yazacaktıriçi miflon kaplı dikişsizler nasıl
ahmetcim semih bey özeline adres bilgilerini versin bi tane sticker yollayalım fr miz stickersiz kalmasın 🙂 @Semih43Valla brandanın boyaya cok zarar verdigini biliyorum özel üretim bişey almak lazım
Beni EDS ler İYİ tanır![]()