Leon Folyo Uygulaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MRA 23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmus hayırlı olsun 🙂 Bizim arabada logo cercevesi oldu olası siyah abi boyatmak zorunda kalmadım🙂

ışıktan sanırım...hiç gözüme takılmadı böle bi durum volkan...yapym ama dediğini...saol kardeşim 😉

bu arada demin emre demişim pardon..mert olcakti=) biraz hastayim da halsizlikten saçmaladim..
dediğim gibi ışıkda yanıltmış olabilir sen yine eşit ışık dağılımı olan bir yerde tam karşidan bir bak o dediğim yere.öyle birşey varsa tarifini verdim ztn düzeltirsin

bu arada demin emre demişim pardon..mert olcakti=) biraz hastayim da halsizlikten saçmaladim..
dediğim gibi ışıkda yanıltmış olabilir sen yine eşit ışık dağılımı olan bir yerde tam karşidan bir bak o dediğim yere.öyle birşey varsa tarifini verdim ztn düzeltirsin

eyw saol volkan...geçmiş olsun sanada 😉 ön tampona plaka takmayınca gece bu şekilde hiçte fena gözükmüyo...biraz daha korkutucu gözüküyo gece,,gündüz biraz daha sempatik sanki 😀

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:18 ----------

güle güle kullan kazasız belasız

özgürcüm saol 😉

güle güle kullan mertcim, hayırlı olsun, sıra cupra tamponda 🙂

çok güzel olmuş güle güle kullan bu tampon da plakasız harika duruyo bide tavanda kaplansa çok daha güzel olabilir gerçi daha bende yaptıramadım ama 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt