Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon body kit

KAPTAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
9,423
Yaş
49
arkadaslar buraya yaziyorum cunki leona gelicek sadece urun. yurt disindan tamamen plastik malzemeden on tampon arka tampon ve mespiyel olmak uzere aero tamponlar gelecek 20 gune kadar bir ornek takim gelecek burdan resimlerini sizle paylasicam.bir arkadasimla beraber getiriyoruz satis fiyati takim olarak boyasiz sanbirim 2000 tl civari olacaktir.takimin icinde dedigim gibi on ve arka tampon ve marspiyeller olacaktir spoyler varmi bilmiyorum bilgilerinize.
 
Yılmaz abim sadece Seat'ın spor paketi mi getirebiliyosunuz farklı marka modellerin spoylerını vs. getirme şansımız var mı. ??
 
simdilik leon yco ileride ne olur bilemem
 
dişimize kan değmeye görsün :) gelsin de bir bakalım nasıl bişeymiş:)
 
Yaw yılmaz abim iş çıkarttırma gene dayanamayıp masraf ettircen bana zaten kafayı yiyorum altın fiyatları gidiyo ben ben leonu 1270kg. almıştım ettiğim masrafla 400gr da aksesuvarlar al sana 1670kg.*64500=107.715 tl yuh gelde kafayı yeme :D:D:D
 
diji şu altının 80lerden itibaren grafiğini iyice inceleyip bize şu anki değerinin yaklaşık neler olacağını, altın piyasasındaki beklentileri de paylaş da bilelim be aga, senden hiç bu konuda yorum alamadık üstad.
 
diji şu altının 80lerden itibaren grafiğini iyice inceleyip bize şu anki değerinin yaklaşık neler olacağını, altın piyasasındaki beklentileri de paylaş da bilelim be aga, senden hiç bu konuda yorum alamadık üstad.

faruk abim sen gibi bu işlerin tahsilini görmüş üsdat varken abi bana düşmez ama abim altın fiyatları daha has altın olarak 75.oootl üzerini görüceği söyleniyo aman görmesin diyorum ben yoksa tüm kuyumcular güzel sanatlar galerilerine döner bayanlar bakıp bakıp gider millette alım gücü yok abim yanığız yani anlıycan küçük altın oldu 105.00tl
konuyu dağıttık kaptanım kusura bakma :)
 
Geri
Üst Alt