leon bi xenon

ah ahh bide ben yaptırsam şu bi-xenonları süper olucak, fotoları 4 gözle bekliyorum🙂

buhar yok suanda bı ılk taktıgımızda oldu oda sansa daha kurumadan yagmur yagdı 😀 ısmaılım beklerım kardesım...

arkadaslarr benım arabamın sıslerını beyazz yabıcam ama Xenon degıl bu philipis ın beyaz ampullerı warmıss bu dogrumuu we bunu taktırdıgımda 1 sıkıntı yasarmıyım yada onerebılecegınızz baska seyler warmı..?

sıkıntı yasancagını sanmıyorum tek sorun bence ömru cok uzun olmaz... ben kısalara takmıstım 2 ay dayandı

bugun son kontlrollerı yaptım buharın b sını almadı yaklasık bır 4 5 dakıka farlara basınclı su tutttum nazar deymez umarım 🙂 bugun ısalah prof makıneyle fot cekıp koyucam.

bugun son kontlrollerı yaptım buharın b sını almadı yaklasık bır 4 5 dakıka farlara basınclı su tutttum nazar deymez umarım 🙂 bugun ısalah prof makıneyle fot cekıp koyucam.

knk MaşaAllah dielim inş hiçbir zaman buğu yapmaz 😀

arkadaslarr benım arabamın sıslerını beyazz yabıcam ama Xenon degıl bu philipis ın beyaz ampullerı warmıss bu dogrumuu we bunu taktırdıgımda 1 sıkıntı yasarmıyım yada onerebılecegınızz baska seyler warmı..?

bu beyaz ampuller hiçbir işe yaramıyor sadece süs amaçlı oda sarı gibi zaten vereceğiniz paraya yazk.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt