Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
guiletta yı inceledim , alfa romeo bu araca güveniyorsa çok yazık olmuş 🙂
lfa severler bile şaşırmış durumda.
Cupradan önce guiletta ya bakmıştım , begenseydim guiletta QV alacaktım.
ön görünüş çok kötü.Kokpit malzeme kalitesi iyi değil. Gaz fren vs pedalları leona yanaşamaz bile.Vites kamyonet vitesi gibi. Arka koltuklar dar.kokpit çok yüksek. (1,6 jtd için bu gözlemler)
ön görünüş çok kötü.Kokpit malzeme kalitesi iyi değil. Gaz fren vs pedalları leona yanaşamaz bile.Vites kamyonet vitesi gibi. Arka koltuklar dar.kokpit çok yüksek. (1,6 jtd için bu gözlemler)
bugün test sürüşü yaptım... kesinlikle bu yorumlara birebir katılıyorum ayrıca arabanın direksiyon tepkileri çok kötü... makasa girince direksiyonun toplaması falan çok farklı ve kötü geldi bana... güzel araç eyvallah ama öyle ekstra bi durum yok... benim gözümde özellikle fiyat-performans-kalite-güzellik açısından pek değerli bir araç değil... ayrıca özellikle kokpitin yüksek olması, eğer koltuğu en altta kullanıyorsanız sıkıntılı bir pozisyon yaratıyor... açıkçası bi gazla test ettim ve gazım söndü...
arkadaslar sadece teyp degil degisen aracin icindeki gri plastik mazemede artik kullanilmiyor bence en buyuk fark bu eskiden sportup un ici gibi aracta siyaha siyah plastik mazeme kullanilmis ki bu en sewindigim nokta oldu o mavimsi gri plastik olmiyinca arabada daha kaliteye kavustu bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.