Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 1.8 tsi 160 ps

Tekin abi dışardan bakınca benim arabadan 2 farkı var, bixenon ve daha büyük jant. Direksiyonda olmadığın sürece ve leonu da iyi tanımıyorsan TR'de tek diyebilecek bir araç değil. Ama araç gerçekten güzel. Tercih edilirmi bilemem FR dizel ve kuvvet yüzünden daha ağır basar Ayberk haklı.
 
Bıldıgınız leonun 1.8 t 160 ı ıste dolu olması b ozel serı oldugunu gostermıyor zaten
 
Evet TDI FR bunun yanında çok daha mantıklı fiyat olarak tmm 1.8t çok keyifli olabilir ama fiyatı keyif bozuyo tdı FR ın fiyatını düşündükçe....
 
Ayberk bu aracın ,2.0 fr tdı ile arasında vergi farkı varki buda ülkem şartlarının en olumsuz tarafı.:) Ayrıca sanırım bu araçtan İbrahim kardeşimden başka kimsede yok.Kaan yazmış zaten full dolu bir araç.Türkiyede tek olmanın verdiği zevk güzel olmalı.

İyi de Tekin Abi, FR TDI bu aracın yarısı yakar :)
 
Evet TDI FR bunun yanında çok daha mantıklı fiyat olarak tmm 1.8t çok keyifli olabilir ama fiyatı keyif bozuyo tdı FR ın fiyatını düşündükçe....

Senin 1.8T ile bu 1.8T'lerin arasında dağlar kadar fark var Abi. Bunların TFSI olması lazım.
Eski 1.8T'lerin eline su dökemez bunlar.
 
Leon gamında cupradan baskasi yalan..
 
Geri
Üst Alt