Leon 1.6tdi dsg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Apofis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar.
Size bir soru sormak istiyorum. 2017 Makyajlı Seat Leon 1.6tdi dsg ile 2016 arasında performans farkı var mı?
Kısa bir araştırmada arada sadece 5bg bir fark olduğunu gördüm. Resmi sitede 0-100 değeri için bir bilgide yer almıyordu.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Çok fazla bir fark yok dış dörünüş ve motor seçeneğine bağlı olarak birkaç beygir fark var

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fazla bir fark yok dış dörünüş ve motor seçeneğine bağlı olarak birkaç beygir fark var

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buraya yazdıktan sonra iki ayrı oto teknik sitesinde 0-100 değerleri ile ilgili bilgi buldum. Bilginin doğruluğunu teyitlemek lazım tabi. Fakat bilgide; 2017'nin 9.8 - 2016'nın 10.5 saniye 0-100 değeri olduğunu söylüyor.
Şuan 11sn 0-100 değeri olan bir araba kullanıyorum. Şayet 10.5 saniye ise seatdan vazgeçebilirim. Çünkü bu arabanın gerçek anlamda hantal olduğu anlamına gelecektir. 9.8 ise makul bir değerdir diye düşünüyorum.
Şuan bir araç alımının arafesindeyim. Performans beklentim biraz var.

Arada bir fark yok ben sormustum servise sadece yazilimla yuksetilmis hicbir fark yok dedi

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar mehmet80 nin vermiş olduğu link sorumun cevabını verdi.
Araç 9.8 sn 0-100 değerine sahip,
Ayrıca 250 nm torku 1500 devirden itibaren max. vermesi inanılmaz.
Şöyleki benim şuanki otomatik 2015 fluence 110bg 0-100 değeri 11sn.
240nm tork bunuda 2000devir/dk veriyor. Dolayısıyla eşşekten inip, ata binme hissini alacağımı düşünüyorum.
Sonuç olarak;
1) Seat leon 2017tdi 2016 tdi arasında 5bg fark ve 1 saniyeye yakın 0-100 farkı var. Buda en az 2 boy demek.
2) Ben bu arabayı alırım.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt