Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.6 (102) BSE MOTOR

Junkers

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Tem 2010
Mesajlar
3
Yaş
34
Arkadaşlar aracım 2007 model 60.000Km'de motorum hava aldığı için normalden biraz daha fazla tekleme yapıyordu hava alan yeri tespit ettirdikten sonra manifot diyaframında yırtık olduğu ortaya çıktı parçanın fiyatı 570 tl olduğu için önce hurdacılardan baktım o parçaya ordaki çalışan elemanda LPG taktırdığın zaman yine aynı problemi yaşarısın LPG diyaframa zarar veriyor gibisinden şeyler söyledi araştırdım ama öyle birşey söyleyen bulamadım birde size sorayım dedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa teşekkür ederim.. Saygılar..
 
Bu şekilde yazarsan kimse cevap vermez gibi geliyo bana:confused: yazılarını küçültür bizim gibi yazarsan daha rahat cevap alırsın:eek:key:
 
lpg yi takarken zarar vermişlerdir muhtemelen. zira hiç sevmesemde bir gerçekki o motor lpg konusunda bu ülkede kullanılan en sorunsuz makinelerden birisidir.
 
kusura bakmayın ya alışık değilim bu tarz forumlara yazıda bir sıkıntı olmuş..
 
kardeş LPG daha taktırmadım anlatamadım aliba lpg taktırdıktan sonra sorun çıkar dedi o parçayı alacağım eleman. yani duyduğunuz bildiğiniz bişey varmı manifor diyaframı sıkıntısıyla ilgili..?
 
sizi üyelerimiz kısmında tanıyabilirmisin forumumuzdan tam yararlanabilmeniz için..
 
slm dostum bende de seat altea var aynı motor ve aynı sorun araç rölantide istop edecek gibi yapıyor sonra tekrar gaz verip topluyor kendini gitmediğim yer kalmadı bıktım usandım. özelden grüşebilirmiyiz mailim sadikdurak@hotmail.com mail atarsan yada irtibat tel yazarsan ararım
 
Geri
Üst Alt