Leon 1.4TSI vs. Passat 1.8T

tebrikler
10 yaşını doldurmuş araba , ikiside sıfır olsa passat yürür tabiki ancak temiz yada motoru ölmemiş nadir denk gelir... Bugün arkadaşımın babasının 2002 passat 1.9 tdi 130 otomatik vites le denedik . 2.viteste başladık 40 tan 120 ye kadar , 4-5 boy fark attım. hiç gidemiyodu...
Seninki jantlardan öyle gidiyor Doukancim😀

passatta bi sorun yok yururu de iyi. ayrıca passat leondan agır + tup var + bagajda bikac esya oldugunu soylediler. 150hp vemez 10 kusur yasındaki arac illaki kayıp vardır. sonuc gayet normal...

ilkerin arac iyi gidiyor standart leonla karsılastırmak lazım..😀

passatta bi sorun yok yururu de iyi. ayrıca passat leondan agır + tup var + bagajda bikac esya oldugunu soylediler. 150hp vemez 10 kusur yasındaki arac illaki kayıp vardır. sonuc gayet normal...

İki araçta yepyeni olsa passat daha hızlı bir araba . Bagajda 100kg olduğu söylendi. Rollingde 100kg fark yaratır. Tüp olmasıda başka bir etken motorda güç kaybı yapsama bile (ki yapıyor kesinlikle) gaz sistemininde + getirdiği bir ağırlık var..

Stock arabada LPG , Ayarı güzelse HP yükseltir bunu unutma 😉
Tabi LPG de kullanması gerek..
İki araçta yepyeni olsa passat daha hızlı bir araba . Bagajda 100kg olduğu söylendi. Rollingde 100kg fark yaratır. Tüp olmasıda başka bir etken motorda güç kaybı yapsama bile (ki yapıyor kesinlikle) gaz sistemininde + getirdiği bir ağırlık var..

Ciğerli benim araba =)

Stock arabada LPG , Ayarı güzelse HP yükseltir bunu unutma 😉
Tabi LPG de kullanması gerek..

İlk kalkışında LPG de unutmuştu sonra benzine aldı yeniden denedik.

Ben bravo tjetimle oldukça sağlıklı servis bakımlı 96 model a4 1.8tq ile denemiştim. 130 140 a kadar önde oluyordum sonra geçip 3-4 boy atıyor en az buarada a4 1.8t passattan daha ağır.. Özellikle 3 ve 4. vitesde farkın açılması garip bi durum bence başka bir 1.8t ile daha denemek lazım..

Ben bravo tjetimle oldukça sağlıklı servis bakımlı 96 model a4 1.8tq ile denemiştim. 130 140 a kadar önde oluyordum sonra geçip 3-4 boy atıyor en az buarada a4 1.8t passattan daha ağır.. Özellikle 3 ve 4. vitesde farkın açılması garip bi durum bence başka bir 1.8t ile daha denemek lazım..

+1

Ayrıca Quattro kendi başına rollingde dezavantajdır. Hayatın gerikalanında bence avantajdır ayrı konu 😀😀

ozan muratın arabayı dıyosan al sana benzer sonuc ama 2 ye 4 kısı yaptık bız hahaha😀
http://www.streetfire.net/video/seat-leon-16-16v-105-hp-vs-audi-a4-18t-150-hp_645118.htm

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt