Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.4 TSI ilk gun izlenimim...

h2o

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Tem 2010
Mesajlar
76
Yaş
50
Seat markası bana çok uzak gelirdi ben kendimi hep Hondacı olarak görür ve gösterirdim taaaki göksin arkadaşımın leon 1.4 tsı alışına kadar bende aracı beğendim (pekte kullandığım sölenmez göksinin leonunu aslında) piyasa şartlarında bu dolulukta spor görünümlü sıfır garantili arac kıyaslamamda hep leon ön sırada oldu araştırmalarımda. Sık eledik ve dokuduk karar kıldık Seat da. İbiza mı Leon mu derken ibizanın arka cam otomatik olmaması sebebiyle Leon ile yola devam dedik Kayadibi ile anlaştık saolsunlar güzel bi araç ile işimizi çözdüler güzel araç derken 2011 modelli bi araç verdiler Kayadibi satışta sn.Filiz hn. a teşekkürler. Kullanıma rahatlığa konfora gelince nasıl derseniz ilk gün Ümraniye-Gültepe-Nişantaşı-Gültepe-Silivri-Zincirlikuyu yollarındaydım (cumartesi-pazar) çok beğendim yol tutuşunu virajlara giriş ve çıkışını fren sistemini amortisör sistemini koltuk diyaznını cd radyo çaların ses düzenini sunroofuda güzel ...Bundan sonrada sıkıntısız bi 3-5 yıl inşallah... Kısaca herkese şiddetle tavsiye ederim...ama illaki sunrooflu olsun derim:)...tşk herkese...
 
hayırlı olsunn
ibizanın arka camları otomatik deilmi ki :rolleyes:
 
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan tekrar.. :)
ama '10 Temmuz'da alınan bi araba nası '11 model oluyo onu çözemedim.. :)
 
6 ay öncesinden 2011 model.Abarttılar bu firmalar artık iyice.Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız,belasız kullanırsın inşallah.
 
öncelikle hayırlı uğurlu olsun
ama çok merak ettim ya bunun 1 ağustostan itibaren 2011 olması gerekmiyor mu?
 
nice kilometrelere aracınla
 
Geri
Üst Alt