Leon 1.4 TSI & 1.6 Stylance & Golf Trendline tavsiye

yekta abi teşekkür ederim🙂
ilgin için ayrıca teşekkürler 😉

hayırlı olsun aracın, yakıtı düşük, vergisi az daha ne olsun, kazasız belasız cezasız kullanman dileği ile ama keşke sunrooflu tercih etseydin,tekrar hayırlı olsun 😉

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

hayırlı olsun aracın, yakıtı düşük, vergisi az daha ne olsun, kazasız belasız cezasız kullanman dileği ile ama keşke sunrooflu tercih etseydin,tekrar hayırlı olsun 😉

Hayırlı olsun, görüşlerini paylaşırsın artık 😉

teşekkürler arkadaşlar. 🙂 Araca alışayım biraz görüşlerimi aktarıcam..
racingteam henüz yakıtı konusunda az diyemicem 9*10larda geziyorum ama kullanımımdan kaynaklıdır diye umuyorum zaman gösterecek 😉

aracın hayırlı olsun 😱key:
sen arabaya alıştıkça yakıt tüketimi düşecektir 😎

aracın hayırlı olsun 😱key:
sen arabaya alıştıkça yakıt tüketimi düşecektir 😎

9/10 iyi yaktırıyorsun 🙂

9/10 iyi yaktırıyorsun 🙂

2200dd üzerine fazla çıkma normal kullanımda. Gereksiz yere devir çevirirsin. Gaza nazik davran rahatça 5.5-6 ları görürsün. Ben bugün unkapanından bahçeşehire genellikle yoğun trafikle komple klima açık şekilde geldim 9.4 yaktı anca 🙂

2200dd üzerine fazla çıkma normal kullanımda. Gereksiz yere devir çevirirsin. Gaza nazik davran rahatça 5.5-6 ları görürsün. Ben bugün unkapanından bahçeşehire genellikle yoğun trafikle komple klima açık şekilde geldim 9.4 yaktı anca 🙂

Turhal sağolasın😉
Yekta abi yakıyor valla bu ya🙂
Murat alışma döneminde kasmıyorum pek yakarsa yaksın diyorum🙂 ama bu depo bitsin sonra ekonomi yapmaya çalışcam bu tavsiyenede dikkat edicem bakalım nasıl bir ortalama tutturcam..

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt