FR
bu fotoğrafı benim konuya koymuştum (
http://www.seatclubworld.com/uye-otomobilleri-88/kirmizi-1-4-fr-15426/) ama görmeyenler için bir de buraya koyayım dedim
😀
Şimdi bahsedilen 2 adet araçtan Golf her zaman malzeme olarak önde görünüyor ama Fr, görsel olarak (bkz üstteki fotoğraf
🙂 ekstara sadece lip var) bence çok üstün .Şimdi tabi bir çok golf fotoğrafı gelebilir. İşte böyle golfler var falan diye....Evet golf üstünde çalışıldığında şahane olabiliyor
😱key:.Ama Fr ın üstünde daha çalışmadım ben
😉 yani 2 aracın satandart halini karşılaştırıyorum. Ayrıca 1.4 olsada hem donananım hemde güvenlik olarak çok üst düzey bir araba.Seat sitesinde var ama sadece güvenliği buraya kopyalıyayım :[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: style1"][/TD]
[/TR]
[TR="class: TR_Cabecera"]
[TD]GÜVENLİK
[/TD]
[TD="class: style2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: TD_Datos"]ABS + TCS
[/TD]
[TD="class: style1"]S
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: TD_Datos"]ESP & EBA + DSR +XDS + Lastik Basınç Uyarısı+ Hill Holder (Yokuş Kalkış Desteği)
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: TD_Datos"]Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: TD_Datos"]Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: TD_Datos"]Perde Hava Yastıkları
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: TD_Datos"]Arka Yan Hava Yastıkları
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bildiğim kadarıyla Xds Cupra ve gti ler dışında sadece 1.4 fr da var ve aracın viraj kabiliyetine ve yere güç aktarımına bayağı etki ediyor. Aynı güçteki araçlarla gidişinde de fark yaratıyor(benim kişisel tecrübem, yanlış da olabilir)
Ben aracımı alalı 3,5 ay oldu ozaman açıkcası bu karşılaştırmayı kafamda yaşadım ama leon ve golf arasında yaptım .Fr ı görünce ... gerisini biliyorsunuz
😱key: