ilkerbilim
Kayıtlı Üye
Sen kac yakiosnki stcn arabyi )) ben 1.6 ile 6,5 lari gordgmu hatrliorm
3,8LT/100km gördüğüm de var ama basıp basıp yakmamak da ayrı bir güzellik =)
Sen kac yakiosnki stcn arabyi )) ben 1.6 ile 6,5 lari gordgmu hatrliorm
Fark çok olmasada var ama asıl litre fiyatları bitiriyor bizi🙂 Bide apaçi modda bastım mı kütür kütür 9 10 lara kadar çıkıyor o ayrı 😀
Tabiki fark oluyor Murat ben her ikisinide ekonomik kullanımda aradaki farkın 3 5 litre olmadığını söyledim yoksa basınca zaten dizelle alakası olmayan bir durum söz konusu oluyor🙂Nası fark yok ya. Boluya gittik geldik golf dsg 1.6tdı ve benim araç ben 1 depo benzin yaktım git gel. O yarım depo. 2mizde tapa gaz gittik. Hiç gazdan çekmeden 180-200'le 🙂 Fark oluyo dizelle onu gördükten sonra 2.0 FR TDI düşünüyorum yada 1.8TSI ibrahim abinin aracı. Bakalım babamı ikna edersem geçicem 2sinden birine 🙂
Tabiki fark oluyor Murat ben her ikisinide ekonomik kullanımda aradaki farkın 3 5 litre olmadığını söyledim yoksa basınca zaten dizelle alakası olmayan bir durum söz konusu oluyor🙂
Ekonomik kullanımda değer olarak aynı yakıyor. 🙂
Değer olarak aynı yakamazlar şu kullanımım ile 1.6 tdi kullansaydım 5.5 5.6lt ortalama yerine 4.5larda çok rahat gezerdim🙂
güzel değerler..klima açık mıydı acaba?
(bu arada çarşamba gece çıktım ben de, marmarise gittim..klima hiç açmadım, 4.1 yaktı..dönüşte sahil yolundan geldim, klima sürekli açık 4,8 yaktı..
Anlıkta ki fark o kadardır aşşağı yukarı ama hızlanmalarda ve kalkışlarda fark ortaya biraz daha çıkıyor o da 1 litre civarı oluyor ekonomik kullanımda🙂sahilyolunda yanyana arkaarkaya gidiyoruz golfle basmadığımız sürece her ikimizde 5-6 arası yakıyoruz 🙂 ben 5.6 iken o 5.1 di bi ara 🙂 pek bir fark olmuyor 🙂
senin aracıda ben alırım artık murat eksız ama birşeyini söktürmem 😀Nası fark yok ya. Boluya gittik geldik golf dsg 1.6tdı ve benim araç ben 1 depo benzin yaktım git gel. O yarım depo. 2mizde tapa gaz gittik. Hiç gazdan çekmeden 180-200'le 🙂 Fark oluyo dizelle onu gördükten sonra 2.0 FR TDI düşünüyorum yada 1.8TSI ibrahim abinin aracı. Bakalım babamı ikna edersem geçicem 2sinden birine 🙂