Leon 1.2 tsi style 2015 30.000 bakım ucreti

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ugurmcw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbul/Kartal E5 üzerin de ki Doğuş Otomotiv'e bırakıldı araç. Araç benim değil. Halamın. Ona yapılan işlemleri söylemişler o da bana söyledi fiyat nasıl anlamında. Bana başta pahalı gelmişti ama sonradan izolasyonu falan ücretsiz yaptıkları için yazılım güncellemesi vs.. bana fiyatı çok mantıklı geldi 🙂 Pazarlık yapmış fiyat konusunda. Ben Doğuş Oto ile pazarlık mı yapılır dedim Ben yaparım dedi 🙂 şu an 46500 km de araç. 45 bin bakımına 1500 km geç girdi. Her zaman böyle ilgileniyorlar ise bence aldıkları parayı açıkcası hakediyorlar.
[doublepost=1488271113,1488270998][/doublepost]Fren balatalarının fiyatı da o 740TL nin içerisinde büyük ihtimalle. Ücretsiz değiştireceklerini sanmıyorum. Silecekler orjinal, balatalar orjinal. Yetkili servis bakımı. 740TL bedava. Halamın kuzeni serviste silecek 120TL diye 20 Liraya 4 kez almış 3 ayda. O yüzden o da Doğuşta değiştirmelerini istedi 🙂
[doublepost=1488271587][/doublepost]Bu arada bilmeyen arkadaşlar varsa söyleyeyim, Kartal E5 üzerinde ki Doğuş Oto sadece Seat servisi değil. Vag grubu araçlarınızı götürebilirsiniz. E5'in yarısı zaten üçkağıtçılar da 😀 Porsche, Audi, Volkswagen, Seat hepsinin ayrı ayrı Showroomları ve servisi var gördüğüm kadarıyla.
 
2 hafta önce 740'a yapıldı 1.2 TSI aracımız Doğuş Oto da. Arka fren balataları, yağ, silecekler, filtreler, antifreeze, yazılım güncelleme ve başka bir kaç şey daha sanırım. Artı ücretsiz olarak kapı izolasyonu yaptılar. Hiç ses yok aracın içerisinde.
hocam kapı izalosyonu derken ne yaptılar mesela? bende seslerden rahatsızım sprey sıktılar sadece
 
Ne yaptıklarını söylememişler, sadece kapılara izolasyon yapmışlar bunu söylemişler. Az önce sahibinden de ilan gördüm. Komple ses izolasyonlu yazıyordu ilan isminde. Sanırım herkes yaptırıyor. Bu ilan da ki araçta sadece kapı değil "motor, çamurlul içi, bagaj, kapı" komple ses izolasyonu varmış araçta. Acaba bunu komple Doğuş da mı ücretsiz yaptırdılar merak ediyorum ben de şu an.
 
Dün yapıldı bakım içeriği yağ+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi+karter tapası+ekstra bakımlar 3. Bakımı 680 tl idi ZUBİZU indirimi ile 600 tl ye yapıldı.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bende cuma gününe randevu aldım 30bin km için 880 tl istiyorlar
Sizin bakımdan tek farkı mazot filtresi de değişecekmiş. Her 30bin de değişiyormuş. Zubizu yu denemedim bakıcam şimdi teşekkürler


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
140c28089777cf9a8d824ab6dd11a478.jpg

Dün teslim aldım aracı
Ön balatalar bitmiş 450 tl de onun için istediler
Ama onu kendim dışarıda bi serviste yaptırıcam artık


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt