selam arkadaşlar, leon 1.2 tsi araca karar vermiştim ama aile baskısı fiat punto evo 1.3 multijet yönünde. biliyorum aralarında sınıf farkı var. bizimkilere göre punto yakıt, fiyat ve ikinci el değeri yönünden avantajlı. beni düşündüren de seatın ikinci el değer kaybı, satmak istediğimde hemen alıcı bulamayacağım, bir de yedek parça fiyatları. leon 1.2 tabi dizel kadar ekonomik olmayacak ama yakıt konusunda beni üzermi? aracı kredi kullanarak alacağım için iki araç içinde 3 yıl bağlı kalacağım. bana kalsa kesinlikle leon. ama aileminde kararım sonucunda memnun kalmaları gerekiyor. seat için karamsarlığa düştüğüm noktalar, ikinci el değer kaybı, yedek parça ve bakım masrafları birde yakıtı. yakıt konusunda tamam dizel araç ekonomisini aramıyorum ama cebimide yakmasınıda istemiyorum.
tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. iki araçtan birini yarın alacağım. şimdiden teşekkürler.
tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. iki araçtan birini yarın alacağım. şimdiden teşekkürler.