Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 1.2 TSI izlenimlerim

ELnath

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Eki 2010
Mesajlar
20
Yaş
40
Arkadaşlar merhaba,

Grubunuza yeni katıldım. Yeni Leon'umu da dün itibari ile almış bulunmaktayım. Öncelikle KAYADİBİ'ne teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten çok yardımda bulundular. Arabayı da güzel bir şekilde teslim ettiler. Öncelikle vites değişimini gösteren yol bilgisayarı çok hoşuma gitti. Gerçekten de ona uyduğunuzda anlık yakıt sarfiyatı değeriniz optimumda tutuluyor. Aracın ivmelenmesi, 175nm tork olması nedeni ile gayet güzel. Performans açısından emin olun piyasadaki birçok 1.6 motoru zorlayacak bir yapısı var. Henüz aracım 74 km. de. bu nedenle yakıt tüketimi açısından birşey diyemicem. Kaputun altında, nerdeyse elektrik motoru kadar sessiz çalışan, sadece benzin otomatiğinin sesinin geldiği küçük ama etkili bir motor bulunuyor. İçerde ses sitemi çok kaliteli. Yalıtım konusunda Passat/Golf 'lere göre biraz vasat. Yol sesini içeri alıyor. Ama ziebart'ta ses yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum. Düşük hızlarda motor çalışmıyor gibi, ancak ani yüklenmelerde o küçük motorun homurtusunu duyunca mutlu oluyorsunuz. Birçoğunuz zaten bunları biliyorsunuz ama ben yine de ilk günün heyecanı ile izlenimlerimi paylaşıyım dedim:)
 
Hayırlı olsun,bende kardeşimle beraber 2 adet 1.6 tdi siparişini kayadibine vermiştim ilgileri alakaları gayet güzel.Aramıza hoşgeldin.
 
hayırlı olsun, içine sinmesi de güzel.
 
iyi gunlerde kullanin..
bende gecen ay test surusunu yapmistim 1.2 TSI ve 1.6 TDI DSG nin; 1.2 daha performansliydi dizele gore. keyifli bir araba.
 
Aracınız hayırlı olsun burda ilk izlenimlerinizi paylaşmanız bizim içiinde çok yararlı buna devam eder bizi biilgilendirirseniz hepimiz için faydalı olur:eek:key:
 
kazasız belasız kulanmanız dileği ile
 
iyi günlerde kullanın.. :)
 
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın benimde düşündüğüm bir motor seçeneğiydi 1,2 tsi sık sık sizden bilgi alırım artık
 
Geri
Üst Alt