Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 1.2 tsi bluetooth+dot matrix

Bnm frda dediginizden var bnce o ekran olmadan bluetooth zor cunki tel rehberi va hersey var dot matrix dedginiz zaten o ekran olmali ki ben bole biliyorum bnce alin guEl birsey bide bluetoothdan ipoddaki muzikleri calabiliyorsunuz
 
araç sıfır zaten ama direksiyonda düğmeleride mevcut telefon tuşunun bluetooth çalışmıyor sordum kit takılcak demişlerdi. şimdi benim merakım o kiti takınca gösterge panelindeki ekrandamı değişiyor uzunlamasına bir ekran var golflerdeki gibi o mu takılıyor acaba? aşağıdaki satıcıdaki gibimi yani link: Seat Leon 1.2 TSI Style 2011 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83833196

Ben arabayı sıfırdan satın alma aşamasındaysanız diye o şekilde demiştim. Standart haliyle o tuş çalışmıyor, evet. VAG grubunun orjinal bluetooth kitleri Meta System'in ürünleri oluyor. Genelde MetaBlue olarak geçiyor. İki tip bluetooth kiti mevcut. Birincisi sadece gelen aramaları cevaplayabildiğiniz, arama yapabildiğiniz ama arayan numarayı göremediğiniz ve sms yazamadığınızdır. Bu kitler 450 TL civarında satılıyor. Diğer ürünler ise RCD510 gibi bir ürününüz varsa onun üzerinde rehberi görmenize, sms atmanıza ve okumanıza imkan sağlıyor. İkinci tip ürünlerin kendi GSM antenleri olduğu için görüşmeyi telefon üzerinden inanılmaz pil sarifyatı ile değil de bluetooth ürünü üzerinden yapıyorsunuz.

İki üründe de, kullanılan telefonlar uygun olduğu sürece, müzik dinlenebiliyor. Ancak çok kaliteli değil. İlk cihazda rehberi de görmek mümkün. Ancak bunun için araçta dot matrix ekran olması gerekiyor.

Kendi aracımda dot matrix ekran mevcut değil. Bendeki birinci tip cihazdan. Gelen aramalarda müziği kesiyor. Telefonun zil sesi çalıyor. Direksiyon üzerinden cevaplayıp sonlandırabiliyorum. Ancak RCD510 olmasına rağmen cihaz ikinci tip olmadığından dolayı ekranda gelen numarayı göremiyorum, sms okuyamıyorum, rehberi göremiyorum. Bu cihaz RCD310 ile de aynı şekilde çalışıyor.

Sadece arama yapmak ve cevaplamak için kullanacaksanız birinci tip cihazlar ideal. Yok hayır ben rehberi de görmek istiyorum derseniz 800 ile 1000 TL arasında bir rakamı gözden çıkartmanız gerekecek.

Bu da Meta System'in web sitesi: MSYIT / Root folder - Welcome to Meta System
 
Geri
Üst Alt