Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 1.2 tsi bluetooth+dot matrix

LeChacal

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2010
Mesajlar
20
Yaş
39
leon 1.2 tsi için bluetooth+dot matrix ekran opsiyonelini almak istiyorum. bu seçenekte sanırım teyp de değişiyor. bayilerdeki araçlarda bildiğim kadarıyla bu opsiyonlu araç yok. sipariş versem ne kadar sürede gelir? sizce yeni yılda kampanyalı fiyatlar devam eder mi?
 
6 ila 8 hafta olabilir
 
şuan olup olmadığını biz bilemeyiz belki bayilerden birinde bulunabilir bunu görüşmeniz lazım bazı araçlar sipariş verildikten sonra insanlar vazgeçebiliyo buna bi bakmanız lazım gelebileceği en yakın süreyi de bayi verir biz 8 hafta deriz ama bakarsın ellerinde vardır düşük bi ihtimal de olsa yada daha erken gelme durumu olabilir....
 
TR stoklarında varsa 5 iç günü içerisinde gelir.
Eğer yoksa 1 ay ile 3 ay arası değişir gelme süresi.
 
2 ila 2 bucuk ayda gelir siparisiniz teyp degismiyor sadece bluetooth olcak aracta o zaman o ekran geliyor
 
konuyu hortlatıyorum ama bu bluetooth kiti taktırsak paneldeki ekrandamı değişiyor? "dot matrix+ bluetooth kit" büyük ekranmı oluyor? yaptıranlar varmı?
 
Sıfır araca alacaksanız evet. Ancak sonradan bluetooth kiti takılacaksa böyle bir şeye gerek yok. Montajı yapılıyor ve eğer orjinal ürünse direksiyon üzerindeki tuşlar ile birlikte çalışıyor.
 
Sıfır araca alacaksanız evet. Ancak sonradan bluetooth kiti takılacaksa böyle bir şeye gerek yok. Montajı yapılıyor ve eğer orjinal ürünse direksiyon üzerindeki tuşlar ile birlikte çalışıyor.

araç sıfır zaten ama direksiyonda düğmeleride mevcut telefon tuşunun bluetooth çalışmıyor sordum kit takılcak demişlerdi. şimdi benim merakım o kiti takınca gösterge panelindeki ekrandamı değişiyor uzunlamasına bir ekran var golflerdeki gibi o mu takılıyor acaba? aşağıdaki satıcıdaki gibimi yani link: Seat Leon 1.2 TSI Style 2011 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83833196
 
Geri
Üst Alt