Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana da ağaçi gibi gelen şeylerdi ama bunu çooook beğendim hatta canım çekti..
koşan ar..alevler dans eden adamlar harbi güzel..ama bizde cezayı yeriz hemen
dans eden figür bence mükemmel gözüküyo 🙂 design ı istediğimiz şekilde yapma seçeneği bu cihazı daha da güzelleştiriyo.Bizim ülkemizde böyle birşey olsa eminim cok yaratıcı şeyler yaparlar 😱
kesinlikle katiliyorum 🙂 fakat o alevler manyak gorunuyor!.. tabi bir kadin olarak oyle bir sey taksam herhalde tum zibidileri de pesime takmis olurum. 🙁
bana da ağaçi gibi gelen şeylerdi ama bunu çooook beğendim hatta canım çekti..
koşan ar..alevler dans eden adamlar harbi güzel..ama bizde cezayı yeriz hemen
kesinlikle katiliyorum 🙂 fakat o alevler manyak gorunuyor!.. tabi bir kadin olarak oyle bir sey taksam herhalde tum zibidileri de pesime takmis olurum. 🙁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.