emresancak5
Kayıtlı Üye
Merhaba gündüz ledi sinyal verdiğimizde nasıl sarı renge dönüşürüz teşekkürler şimdiden
O iş biraz zor..Merhaba gündüz ledi sinyal verdiğimizde nasıl sarı renge dönüşürüz teşekkürler şimdiden
TeşekkürlerO iş biraz zor..
Merhaba gündüz ledi sinyal verdiğimizde nasıl sarı renge dönüşürüz teşekkürler şimdiden
Bu kodlamayla olacak bişey değil..içindeki LED in özelliği ile alakalı 2107 sonrasında köşe ledler sağ sol özellikli öncesi sağ-sol farın içinde..ender elektronikte kodlama yaptırmanız tavsiye ederim bu sayede istediğiniz özellik gerçekleşiyor
Bu kodlamayla olacak bişey değil..içindeki LED in özelliği ile alakalı 2107 sonrasında köşe ledler sağ sol özellikli öncesi sağ-sol farın içinde..
Demekki yıl ile alakalı teşekkürlerbilgilendirme için teşekkür ederim ben kodlama ile oluyor diye biliyordum
Önemli değil bilgi paylastikca çoğalır..bilgilendirme için teşekkür ederim ben kodlama ile oluyor diye biliyordum
Eline sağlık çok güzel durmuş bence film çekme ışık canlılığını yitirebilirArkadaslar herkese slm aleyküm..bu benim aracım için tasarladigim LED kayar sinyal ve gündüz fari..sizce nasıl olmuş.video ekleyeyim dedim olmadı.forum dosya boyutu nedeniyle izin vermedi..birde bişey soracam birinin üzerine siyah film çektim diğeri filmsiz sizce monte ederken hangisi ile yapayım..![]()
![]()
![]()