lastik

Goodyear optigrip, her zeminde test birincisidir, 20000km sonra bile hemen hemen aynı performansı gösterir, aşındıkça alttan yeni profil çıkar / Pirelli Cinturato P7 fiyatına göre çok çok iyidir / Bridgestone Turanza 300 sessizliği ön plandadır, ıslak zeminde fena değildir.
Lastikte yumuşak/sert diye bir klasman yoktur, 4 mevsim lastiği de sınırlı markada sınrlı modeldedir, bunların hepsi yaz lastiğidir.

Arkadaşlar bi sorum olacak benim lastikler bazen direksiyonu tam kırdığımda felan sürtüyor gibi, 195/65/15 yazıyor üzerinde jantlar orjinal, ebatlar büyük mü acaba yoksa kar lastiği olduğu için mi?

yanlış hatırlamıyorsam ibizanın 15lik jantına 55 yanak geliyor..65 yanak olmasından dolayı sürtme yaşıyorsunuz..

standart ı 195/55/15 yalnız 55 yanaklar çok pahalı haberin olsun bide her markada yok bu ölçü
65 yanakta yol tutuşun çok zayıflar ve gereksiz yorarsın arabanı

Ben bugün sordum. Michelin 195 x 55 x 15 ölçülerinde;
T: 270 TL
H: 300 TL
V: 340 TL
dediler. T ile H yerlerini karıştırmış olabilirim. Ama fiyat aralığı bu şekilde idi. 195 x 60 x 15 olarak sorduğumda ise T sınıfı için 170 TL fiyat verdiler. Arada abartı fiyat farkı var bence. Ben eski aracım olan Cordoba'da Michelin 195x60x15 Energy Saver almıştım. Virajlarda fazla esniyor gibiydi. O yüzden şu anki aracım Ibiza'da Hankook V sınıfı lastiği var hiç memnun değilim. Değiştirmeyi düşünüyordum ama fiyatları görünce vazgeçtim.

walla ben 50 yanak taktım çokta memnunum fiyatıda 135 ti lassa impretus revo

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt