Lastik tavsiyesi, değiştirmeli miyim? en ucuz hangisi?

wanted0000

Kayıtlı Üye
arkadaşlar aşağıda lastiğimin resimleri var. sizce nasıldır? değiştirmeyi düşünüyorum.

Continental 225/45 R17 91W ContiSportContact 5 düşünüyorum. sizce nasıl bir lastiktir? bulabildiğim en uygun fiyat: Continental 225/45 R17 91W ContiSportContact 5 Oto Lastik - Oto Lastik - kliksa.com

daha ucuzunu nerden bulabilirim sizce?

birde bunun montajı kaç para tutar? rot balans da yaptırmak istiyorum?

e4a30cc2-7ccc-479f-905e-d5614df39bb3.JPG

68b91ff9-c485-492f-b1ba-3d9723dbe031.JPG

Kardeşim lastiklerin bitmiş okeye dönüyor acil değişilmeli buldugun fiyattan daha aşagısını bulanazsın diye düşünüyorum canından kıymetli degil sonuçta acil al derim kolay gelsin

Beni EDS'ler İYİ TANIR

kesinlikle cs5 ' den başka lastik bile bakma. 6-7 tane lastik aldım çeşit çeşit hiç biri bunun yerini tutmuyor. Son 3 lastiğim cs serisidir 🙂 şaunda bende kullanıyorum ve çoğu insanabunu aldırdım memnunlar

kesinlikle cs5 ' den başka lastik bile bakma. 6-7 tane lastik aldım çeşit çeşit hiç biri bunun yerini tutmuyor. Son 3 lastiğim cs serisidir 🙂 şaunda bende kullanıyorum ve çoğu insanabunu aldırdım memnunlar

tavsiyeler için tşkler, sizce mevcut lastiğin durumu nedir?

çokta iyi durmuyor ama kaç km oldu üzerinde yol yaptığınız?

Değiştirme zamanın gelmiş 🙂 aylık kaç km yol yapıyorsunuz?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok fazla değil max. bu yazıda geçirebilirsiniz ama maddi sıkıntı yoksa değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Öncelik güvenliğiniz 🙂

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt