muratım michelin i ilk kez kullanıyorum ben de artvin de yaşıyorum daha takalı 4000 km oldu bridgestoneler 20 000 den fazla gitmedi bakalım michelinler kaç gidecek cidden ben de merak ediyorum...Gokhan abi forumda eski konulari okuduktan sonra listeye almistim Adrenaline RE002'yi. Keza S001'i de ayni sekilde. Fakat S001 cok pahali geldi bana. RE002 de eski modelmis. Bridgestone'u elemeyi dusunuyorum listeden acikcasi.
Testlere baktigimda 225/45R17 ebatlarinda en iyi lastik Feridun abinin onerdigi Nokian. Erkan abinin onerdigi GoodYear Eagle F1 Asy. ayni puani almis testlerde Nokian'la. Lastikci Dunlop'i da onerdi, performans acisindan cok iyi dedi ama testlerde hic esamesi okunmuyor. Ama onunda fiyati biraz fazla benim butceme gore.
Michelin hic dusunmuyorum, acikcasi. Hem pahali, hem cabuk yipraniyo 🙂 O yuzden hic listeye almadim bile.
Kadir abi, Toyo T1R modelinin fiyatinida almistim, yazmayi unutmusum 🙂 1050 TL fiyat verdi lastikci. Kuru zeminde performansi cok iyiymis ama islak zeminde cok vasat yaziyor testlerde. Fiyatida sinmisti icime ama bunu okuyunca onuda eledim gibi 🙁
Yalniz Feridun abi Nokian'i Bursada hicbir yerde gormedim. Fiyati nedir bilmiyorum. Bu konuda yardimci olursan eger bana sevinirim 🙂
[TABLE="width: 800"] [TR] [TD] Bayi Adı: CEYLAN OTOMOTİV OTO LASTİK JANT AKÜ SATIŞ & SERVİS MEHMET CEYLAN | Tel: 0532 788 46 66 | Fax: |
Adres: 5 EVLER KÜÇÜK SAN.SİT.13.CAD.9.BLOK NO:29 NİLÜFER/BURSA | İl: Bursa | İlçe: Nilüfer |