eqoulaiser
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba.. aracımın lastiklerine açıkcası çok güvenemiyorum. alalı 1 sene oldu gerçi bi sıkıntı görmedim ama yinede artık değitirsem diye karar aldım. hem kış hem yazlık alma gibi bir durumum maalesef mümkün değil maddi yönden. o sebeple ya 4 mevsim alacağım yada yaz lastiği. avcılar beylikdüzü hadımköy yolunu kullanmak durumunda kalıyorum eşimi işe götürmek için. kışın karlı havada bunun dışında çok acil olmadıkça çıkmıyorum. Bu arada bahsettiğim güzergah tuzlandığından dolayı çok kar tutmuyordu geçen sene. işte sizlere danışmak istediğim konu şu? bu şartlarda 4 mevsim mi yoksa yaz lastiğimi almalıyım? Birde lastiklerin yanındaki H W V gibi simgelere ne kadar dikkat etmek gerekir. şimdiki lastiklerimde H bulunmakta
tabi birde marka önerisi isteyeceğim. forumda çok konu okudum ama kafam karıştı. çok seçenek var. Michelin, bridgestone, continental, goodyear, Pirelli, Lassa, Falken, Nokian, Dunlop, kumho ve daha sayamadıklarım.. 205 55 r16 ölçü için istanbulun bozuk asfaltları ve yukarıdaki şartlarda göz önüne alınırsa önerileriniz ne olacaktır? Çok maliyetli olmaması da gerekiyor maddi durum pek parlak değilde şu aralar 😀
Cevaplarınızı bekliyorum..
tabi birde marka önerisi isteyeceğim. forumda çok konu okudum ama kafam karıştı. çok seçenek var. Michelin, bridgestone, continental, goodyear, Pirelli, Lassa, Falken, Nokian, Dunlop, kumho ve daha sayamadıklarım.. 205 55 r16 ölçü için istanbulun bozuk asfaltları ve yukarıdaki şartlarda göz önüne alınırsa önerileriniz ne olacaktır? Çok maliyetli olmaması da gerekiyor maddi durum pek parlak değilde şu aralar 😀
Cevaplarınızı bekliyorum..