ÖZLEM@K
SCW Ladies
Mizrak omer eksioglunda oturuyo ama su an ban li 😀
Dogukan da oralarda oturuyo o da yardimci olur
Şu sınavlarınız bi bitsin de onlar da bi yorum yazarlar,hele bi ban ları kalsın da 🙂
Mizrak omer eksioglunda oturuyo ama su an ban li 😀
Dogukan da oralarda oturuyo o da yardimci olur
ablacım bende okan üniversitesindeym dumankaya konsepte 1+1 de oturuyorum gerçekden çok güzel ve güvenlikli bi site artı olarakda hmn sitenin ara sokağından çıkınca e10 kadıköy otobüsünün durağınn olması gerçekden ulaşım olarak çok kolay bir yerde tek dez avantajı via porta uzak olması ama etrafında bi sürü marketler var bence çokda problem deil bizde almayı düşünüyoruz kafamda iki yer var biri şuan oturduğum ew sağibi satarım derse olmassa dumankaya via portun arka tarafına yeni bir projeye başladı güzel bi proje bekliyorum işin açıkcası gerçekden mantıklı bir yatırım olur
yok abi ben buna katılmıyorum gayet kaliteli ben sedadan çıktım buraya geldm neler çektiğimizi biz biliyoruz orda ne çeşmesi bitti ne aşarı akan suyu ne soğuğu ne rutubeti dahada sayarım istersen abi kalite bakındanda rahatlık ve güven bakındanda dumankıaya konsept çok iidumankayanın yapıları kabul güzel ama iç mekan malzeme kalitesi ile istenilen fiyatları karşılaştırdığınızda o parayı o dairelere vermek yazık günah.
Deprem sığınağı 😀 😀 😀