Evet, biliyorum, 4 yıl dolmuş, yani raf ömrünü doldurmuş. Ama hala bazı lastikçiler böyle lastikleri biraz piyasanın altına vermekteler. Ayrıca bendeki lastikler gayet yumuşak ve sağlıklı duruyor. Yanlış anlaşılmasın, elimdeki lastikleri övmüyorum, ama yermiyorum da...Kimseyi kazıklmaya da çalışmıyorum, zorla lastik de satmıyorum, napim mal bu işte 🙂 İhtiyacı olan varsa benimle irtibata geçebilir... Saygılar 🙂bende zaten şuanda 225 45 17 Pirelli P7 lastik takımı var 🙂 ayrıca 2007 29.hafta lastik 4 yılı doldurmuş ? lastik özelliğini kaybetmiştir 🙂
teşekkürler
Evet, biliyorum, 4 yıl dolmuş, yani raf ömrünü doldurmuş. Ama hala bazı lastikçiler böyle lastikleri biraz piyasanın altına vermekteler. Ayrıca bendeki lastikler gayet yumuşak ve sağlıklı duruyor. Yanlış anlaşılmasın, elimdeki lastikleri övmüyorum, ama yermiyorum da...Kimseyi kazıklmaya da çalışmıyorum, zorla lastik de satmıyorum, napim mal bu işte 🙂 İhtiyacı olan varsa benimle irtibata geçebilir... Saygılar 🙂
arkadaşlar bu lastik nedir ? hem pirelli hemde bu fiyata ??
X-treme Tuning : Online Mağaza - Lastik :: PIRELLI :: PİRELLİ DRAGON - 225/40-18 88W