kumandalı egzos

babosher

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba.Leon 1.4 fr aracıma kumandalı egzos düşünüyorum tercihen varex marka bu işlem aracın garantisini bozar mı?Herhangi bir güç kaybı yaşanır mı?Ortanın bir tık üstü ses almak için bu işlem yeterli mi yoksa downpipe yada kat iptali tarzı şeyler gerekli mi?Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle herkese merhaba.Leon 1.4 fr aracıma kumandalı egzos düşünüyorum tercihen varex marka bu işlem aracın garantisini bozar mı?Herhangi bir güç kaybı yaşanır mı?Ortanın bir tık üstü ses almak için bu işlem yeterli mi yoksa downpipe yada kat iptali tarzı şeyler gerekli mi?Şimdiden teşekkür ederim.
Ses seni tatmin edicektir diye düşünüyorum,güc kaybı yapmaz,garantiden cıkar araç sonuçta işlem yapıyorsun,aslında garantiden cıkarmak için firmalar bahane arıyor,yanı yapsanda yapmasanda allah göstermesin bişy olduğunda garanti dışı bırakmak ıcın herşeyi yaparlar...

Kumandalı egzoz heryerde sıkıntı. Polis yakaladı mı ceza yazmadan bırakmaz. Zannedersem muayenede de sıkıntı çıkartıyor. Susturucu ve katalizörlerle oynamadığınızda güç kaybı yaşanmıyor genelde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel bi ses için komple bi sistem yapılması gerekiyor bu frların meşhur warexli çatara patara patlatan egzoz sistemleri çok hoşuma gidiyor fakat sadece son susturucu warexle o ses alınabiliyor mu bilmiyorum.
Egzozu bırakın spor yay taktığınızda bile garanti dışı bırakıyorlar yani egzoz direkt motorla alakalı o yüzden Allah korusu bir sorun olursa red alırsın servisten

Kat iptali yapmadan gerçekten güzel bir ses alman çok zor. Downpipeda hem güzel tok ses alırsın , şahin gibi çata pata tiz bi sesle gezmemiş olursun hemde hp artışı olur arabanda... yakıt 0.5 lt civarı belki oynar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt