Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce depoyu Türkiye Petrolleri'nden doldurdum. Mazot 3.94 TL. Babam Kırıkkale Rafinerisi'nde çalışıyor. Oradan doldurmamı istedi. İstanbul'da da istasyonları var. Ama Kırıkkale'deki gibi sağlam mıdır bilemiyorum.
İstanbul'da mazot aldığım sadece üç yer var. Maslak, Altunizade ve Orhanlı Opet. Bunlardan Maslak ve Orhanlı bayileri Mehmetçik Vakfı'nın. En azından oradan kafam rahat.
Opet kullanıyorum. Opet yoksa ki çok nadirdir.. bp tercih ediyorum. Bp'nin benzini çok güzel fakat opetten daha çok puan alıyorum diye hemen hemen aynı kalite opetten alıyorum.
Arabayi plazadan cikarttigim gb opete girdim ve 1 yila yakin orayi kullandim taaki botaşta calisan arkadasimin en iyi benzin PO dadedi ve oraya gectim. Yaklasik 50 km daha fazla yol yapiyorum depoda fazlasi vardir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.