Küçücük Bir Öneri Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaLvia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaLvia

Kayıtlı Üye
ben hep foruma girdiğimde acaba bursadan kimler vardır veyahut bursalı arkadasları nasıl bılabilirim
yada aracımda bi sıkıntı var acaba bursadaki seat kullanan arkadaslar araclarını nereye götürüyorlar
yada problemlerini nerde çözüme kavuşturdular v.s.

konuya giriyorum
ben uzun bi süre site yöneticliği yaptım ( SenOyna Online Oyun Komunitesi - Counter Strike, Knight Online, StarCraft , Warcraft, Ultima Online, Oyun, Patch, Türkçe Yama , Dosyalar , sXe Injected )
burdada orda kullandıgımız vbulletin tabanlı sistem kullanılıyor
sosyal grup sistemi de var
acaba yönetici arkadaslar aktif bi şekiler kullanılabilecek
bursa izmir ankara v.s gibi sosyal gruplar oluştursalar
sosyal gruplar biraz forum kullanımı acısından düşüşe neden olabileceği açısından
forumda alt forum oluşturularak böyle bölümler de oluşturulabilir
amaç tanışmak yardımlaşmak
böyle bi oluşum varsa ben fark etmediysem kusura bakmayın

iyi forumlar

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
ben hep foruma girdiğimde acaba bursadan kimler vardır veyahut bursalı arkadasları nasıl bılabilirim
yada aracımda bi sıkıntı var acaba bursadaki seat kullanan arkadaslar araclarını nereye götürüyorlar
yada problemlerini nerde çözüme kavuşturdular v.s.

konuya giriyorum
ben uzun bi süre site yöneticliği yaptım ( SenOyna Online Oyun Komunitesi - Counter Strike, Knight Online, StarCraft , Warcraft, Ultima Online, Oyun, Patch, Türkçe Yama , Dosyalar , sXe Injected )
burdada orda kullandıgımız vbulletin tabanlı sistem kullanılıyor
sosyal grup sistemi de var
acaba yönetici arkadaslar aktif bi şekiler kullanılabilecek
bursa izmir ankara v.s gibi sosyal gruplar oluştursalar
sosyal gruplar biraz forum kullanımı acısından düşüşe neden olabileceği açısından
forumda alt forum oluşturularak böyle bölümler de oluşturulabilir
amaç tanışmak yardımlaşmak
böyle bi oluşum varsa ben fark etmediysem kusura bakmayın

iyi forumlar
vallahi çok güzel olabilir ankara tayfasını cuma buluşmaları için toplamak zor olabiliyor gelen arkadaşları zaten biliyoruz konuşuyoruz ama üye olupta hiç buluşmaya gelmeyenleri bulmak ulaşmak için kimler ankaradanmış die bakıp,pm atmak için olabilir tabi teknik olarakta mümkün ise!

vallahi çok güzel olabilir ankara tayfasını cuma buluşmaları için toplamak zor olabiliyor gelen arkadaşları zaten biliyoruz konuşuyoruz ama üye olupta hiç buluşmaya gelmeyenleri bulmak ulaşmak için kimler ankaradanmış die bakıp,pm atmak için olabilir tabi teknik olarakta mümkün ise!

evet mehmet haklı ben ankaralı olarak daha hıc bulusmalara denk gelemedım😀

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt