Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Koltuk temizleme

engindokur

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
111
Yaş
41
Arkadaşlar koltuğa sıcak su döküldü bir termos dolusu.
Bursada tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı bir yer varmı bildiğiniz. Kuru temizleme yıkama yapan.
 
Bursa'da özel bir yer bilmiyorum fakat ben bej döşemeli bir Golf almıştım 2. el, çocuklu aile, ıslak mayoyla falan binilmiş araca birkaç kere.Su lekeleri vardı koltuklarda. Detaylı iç temizlik yaptırdığımda pırıl pırıl fabrikadan çıkmış gibi almıştım aracı geri. Genelde yıkamacılar hallederiz derlerse hallediyorlar. Yapamayacaklarsa baştan olmaz diyorlar. Birkaç yerle görüşün, kesenize uygun fiyat veren bir yer çıkar illa ki.
 
Sonax piyasanın neredeyse 2 katı fiyata yapar, ACT vb adı olan ya da AVM'lerdeki yıkamacılar genelde düzgün iş yapıyorlar. Oralarla da bir görüşün isterseniz.
 
Hiçbir yere bile güvenip bırakamıyorsanız bile Meguiars gibi böyle kurumsallaşmış yerlerde yaptırırsanız daha iyi olur veya servisin anlaşmalı firmaları var orayla da görüşebilirsiniz.
 
Buble oto Nilüfer de yaptırdım. Gayet ttiz ve ucuz. Tavsiye ederim
 
Geri
Üst Alt