Kolçak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arasmems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bir şey daha soracam kusuruma bakmazsan. Yolladığın fotoğraftaki vites topuzunu nerden temin ettin

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok teşekkür ederim abi ilgin alakan için. Kolçak kaliteli duruyor almayı düşünüyorum. Satıcıyla iletişime geçip alacam. Çok sağolun

bence de al...ucuz etin yahnısı yavan olur kaliteye önem veriyomusunuz bilemem...artık 2017 yenı model aracların kol dayamaları var piyasada talep olmayınca bulunması zor oluyor
[doublepost=1497208850,1497208627][/doublepost]
abi bir şey daha soracam kusuruma bakmazsan. Yolladığın fotoğraftaki vites topuzunu nerden temin ettin

temin etmedim orjınal...2007-2009 arası boyle
2007 model altındakinleri makyajsız kasaların vites topuzu yuvarlak..
istersen onu da ebaydan alabilirsin...servisde 250 lira küsür 🙂 ebaydan kaça alırsın araştırmanız gerekecek..

Fotoyu yolladığıbızdan beri ebaydan ona da bakıyorum bulamıyorum ama çok şık duruyor

Fotoyu yolladığıbızdan beri ebaydan ona da bakıyorum bulamıyorum ama çok şık duruyor

parça kodunu bulursam bakayım servis etkasından kaç para...körüğünle beraber takım satılıyor
[doublepost=1497209620,1497209335][/doublepost]bundan var cordobalar için yenı model vites topuzu..aksesuar kısmından ...70 dolara yakın alabilirsiniz sanırım tam bılmıyorum bakmak lazım

aaaaaaaaaaaaa.jpg

Abi direk link yok mu ebaydan?

Abi direk ebaydan link yok mu? Çok zalım duruyor bu

Abi direk ebaydan link yok mu? Çok zalım duruyor bu

serviste yedek parça kısmında almanya siparişli alabilirsin ebayda yok..şimdi baktım 186 lira 🙂 beğendiğin vites kolunda parça kodu var linkte incele..hepsi orjınal ispanya fabrikadan halka 😀
Aluminium Finish Gear Knob 5 speed - 1P1064320
[doublepost=1497221050,1497220742][/doublepost]yalnız aynı model 3 farklı renk ve tarzda üretilmiş hepsinin parça kodları farklı...körük derisiyle birlikte takım halinde gelecek

39,159Konu
763,923Mesajlar
21,965Kullanıcılar
sevko06Son üye
Geri
Üst Alt