Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bahsettiğiniz yerli spor otomobili ben bizzat inceledim. Etox markası. kaportası tamamen bildiğiniz bakalit (ciks olsun diye fiber diyorlar) motor renault motoru. ve fiyatı 70 bin civarındaydı. bu yüzden kimse almadı. yaptırmadıklarından değil fiyatından dolayı ortalıkta göremiyoruz.
Benim yakından inceleme gibi bir şansım olmadı maalesef. fiyatını da biliyorum. pahalı ama sonuçta yerli malı adına güzel bir girişim.
benim verdiğim girişim adına bir örnekti sadece. proje ile ilgilenen daha bir sürü firma vardı duyduğum. sonra hepsinden ses kesildi. Millette çekince var. Onu kastediyorum....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.