Klimatronik ve Aynaların Isınma Sıcaklığı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bana sizde aracı teslim eden bile demişti adını unuttum abinin ismini bana aracı tanıtan yazın aracı yan aynalarını o ayarda bırakma demişti.yani her daim çalışıo bence yagmurda da çünkü kurutuyor.-5 oldugunu zannetmiyorum dalga geçtin herhalde 🙂

o abi o noktada saçmalamış çünkü yazın istesen de çalıştıramıyosun Timur'um ayna ısıtmayı..daha doğru aradığım o sıcaklık eşiğinden sonrasında.. 🙂

---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:13 ----------

Yok len 30 lira yakmam oraya kadar yuh, 1.2 motor hep 1.vites gelsem o kadar yakmaz 😀

Genel manada dedim. Bak ögrencinin halinden anlayan adam nasıl anlaşılıyo hemen 4 mesaj üstte 😀

olm biz neyiz tornacı mı.. 😀 😀

o abi o noktada saçmalamış çünkü yazın istesen de çalıştıramıyosun Timur'um ayna ısıtmayı..daha doğru aradığım o sıcaklık eşiğinden sonrasında.. 🙂

---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:13 ----------

olm biz neyiz tornacı mı.. 😀 😀

Zengin torbacı

Sen zengin bir ögrencisin 😀

Benzerini Mert abi de söylemiş, "torbacı" kısmını bilemem ama 😀

Mert abi gece gece beni çok güldürdün ya..zengin torbacı hea.. 😀 😀 😀 😀

da gett olm zengin öğrenci olsam niye öğreniyim.. 😀 😀

Öğrenmek senin hobin başkalarının ise kabusu olabilidiği için 😀🙄😉

Bunun yanı sıra şu özlü sözde buraya iyi gider. Ayranım yok içmeye atla giderim çeşmeye 😀

evet çok doğru sana alkış abi cuk oturdu.. 😀 😀

clapping-hands-lg1.jpg

Yok len 30 lira yakmam oraya kadar yuh, 1.2 motor hep 1.vites gelsem o kadar yakmaz 😀

Genel manada dedim. Bak ögrencinin halinden anlayan adam nasıl anlaşılıyo hemen 4 mesaj üstte 😀

Anlamazmıyız abi aynı dert bendede var 🙂

arkadaşlar kesin cevabı veriyorum klima sistemi +4 derecenin altında kapanıyo aynalar da 14 derecenin altında çalışıyo kesin bilgidir...

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt