Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başlıktaki gibi klimatroniğin otomatik sıcak üflemeye başladığı ve aynaların da otomatik olarak ısınmaya başladığı (ortadaysa) sıcaklık kaç derecedir bilen var mı. ??
abi -5 olamaz..
kışın yağmur yağarken Erya'da beklerken vs. aynaların ısındığını hatırlıyorum -5 hava şartlarında kaza yapmam gerekirdi 50 defa ama ben ısınırken çok gördüm..İstanbul'da hava hiç o kadar soğumuyo ki gündüz zaten..klimanın kompresörün yetersiz kaldığı sıcaklık da -4'müş kitapçıkta yazıyo..
zaten gülmüşün ben "S" sandım 2 saat yazdım bi de.. 😀
---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
abi bana sizde aracı teslim eden bile demişti adını unuttum abinin ismini bana aracı tanıtan yazın aracı yan aynalarını o ayarda bırakma demişti.yani her daim çalışıo bence yagmurda da çünkü kurutuyor.-5 oldugunu zannetmiyorum dalga geçtin herhalde 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.