Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç lazım olduğunda beni ararsan abi yardımcı olurum ama fiyatlar günlük 170 liradan başlıyor audi a3 ile 1300€ ile bitiyor ferrari f430 ile jeepler(range sport 400 lira) binek(bmw mercedes,mini cooper cabrio 250-300 lira) camaro 900 lira porsche carrera 4s cabrio 1500 lira gibi
direk yerinde çalışıyorum abi aracılık yapmıyorum o işte para çok yok sıkıntı çok ama tahminimce 2 yıla kadar sağlam markalarla bir filo oluşturabilirim diye düşünüyorum
direk yerinde çalışıyorum abi aracılık yapmıyorum o işte para çok yok sıkıntı çok ama tahminimce 2 yıla kadar sağlam markalarla bir filo oluşturabilirim diye düşünüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.