Kimlerde Sticker var? Anket

Kimlerde Sticker var ?

• Var

Kullanılan: 70 59.3%
  • Yok

Kullanılan: 48 40.7%

• Kullanılan toplam oy
    118
Sticker için iletişim adreslerinizi bana pm olarak atabilirsiniz..

ön cam arka cam iki arka çamurluğa biraz ufakcana 2 adet ve kelebeklere sadece yazı olmak kaydıyla tam 6 adet vardır 🙂 bunun yanısıra içerde aynama asılı olarak scw ghost rider kimlik kartı asılıdır,daha sayayım mıpuhahakaza yapsam ambulansdakiler yada çevredekiler yardım olarak ailemden önce siteye ulaşıp burdan birine hbr verir muhtemelen😕puhahapuhaha

buda kanıt olsın baree....

Bende arka cama yapıştırdım, bi resmini çekip koyamadım hala...

ön cam arka cam iki arka çamurluğa biraz ufakcana 2 adet ve kelebeklere sadece yazı olmak kaydıyla tam 6 adet vardır 🙂 bunun yanısıra içerde aynama asılı olarak scw ghost rider kimlik kartı asılıdır,daha sayayım mıpuhahakaza yapsam ambulansdakiler yada çevredekiler yardım olarak ailemden önce siteye ulaşıp burdan birine hbr verir muhtemelen😕puhahapuhaha

buda kanıt olsın baree....

Maşallah sitenin reklamını ıyı yapıyorsun : )) hem kanıta gerek yok bence allah kaza bela vermesin dostum öle kanıtmı olurmuş...

Koca sitede 18 kişide sticker var anlaşıldı puhahapuhaha Ghost Rider kardeş seni 5 kişi sayıyorum puhaha

5568fd9c-7bc7-ef84.jpg

Buda benim sticker

Dün elime ulaştı benmde stickerlar teşekkür ederm hemen gece yapıştrdm arka cama çok hoş oldu😱key: biraz kardeşim beğenmedi sakın sökme filan dedim artık

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt