Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitesi var ordan buldum yeri Büyükçekmece/İstanbulda
Otomobiller hayatım boyunca yaşam kaynağım oldu. İyi para kazanıp sevdiğim işi yapmaktan gurur duyuyorum. Okul hayatım son olarak AREL Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümünü içermekte Eğitimim alanında uzman kişiler tarafından verilmektedir. Bunun yanında ‘’ALAYLI’’ diye tabir edilen piyasa eğitimim ve işe deneyimlerim TRTUNING dergisi fotoğraf editörlüğü, WOMAN ROUTE ve KONSEPT PROJELER dergileri fotoğraf editörlüğü gibi parçalardan oluşmaktadır. Son verdiğim karar neticesinde ‘’EN GÜZEL İŞ KENDİ İŞİNİZ’’ felsefesini benimsemiş bulunmaktayım. Oğlak burcuyum yükselenim Boğa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.