Öğrenmek şstediğim bişey var kil uygulaması pasta işleminden önce mi sonra mı yapılıyor. Ya da pasta yapılınca kil uygulamaya gerek yok mu? Bilen birisi varsa beni aydınlatabilir mi 🙂
o zaman pasta yapıldığında kile gerek yoktur diyebilir miyiz? pasta yüzeydeki kiri ne varsa alıyor hatta boyayı bile alıyor kısmen
aynen ole dostum bencede pasta yerıne kıl uygulaması daha ıyı olur sureklı pasta uygulanması aracın boyasını ınceltır senın sectgın kıl markası hangısıdır eger almadıysan kesınlıkle bılthamber soft derım ben cok arastrdım ve en uygun fıyatlı ve en ıse yaryanın bu oldugunu ogrendım ve sadece suyla uygulanıyor dıgerlerı gbı ayrıyetten kaydrırcı olmasına grek yok 200gr olrak satılıyor ve 50gr mı bır arac yetıyor dıger kalanıda satrsın alıcısı cok oluyor 🙂kilin açıklamasında da pasta cilanın çıkaramadığı lekeleri çıkartır yazar bende kendi arabama deniyicem ama kurtarırmı bilmiorum 😀
aynen ole dostum bencede pasta yerıne kıl uygulaması daha ıyı olur sureklı pasta uygulanması aracın boyasını ınceltır senın sectgın kıl markası hangısıdır eger almadıysan kesınlıkle bılthamber soft derım ben cok arastrdım ve en uygun fıyatlı ve en ıse yaryanın bu oldugunu ogrendım ve sadece suyla uygulanıyor dıgerlerı gbı ayrıyetten kaydrırcı olmasına grek yok 200gr olrak satılıyor ve 50gr mı bır arac yetıyor dıger kalanıda satrsın alıcısı cok oluyor 🙂